Snorker du?

Det kan være noget af et problem at snorke. Både for en selv og de personer som man lever sammen med. Derfor kan det selvfølgelig på det kraftigste også anbefales at man forsøger alt hvad man kan, for at se om der ikke kan gøres noget ved det.

En af de ting som hjælper rigtig mange, det er snorkeskinner. En snorkeskinne går ganske simpelt ind og holder lidt op i det hele, så det hele ikke falder i vejen for luften på samme måde som det ellers har en tendens til for dig som snorker.

Det er en metode som jeg har læst mig frem til virker for hele 70% af dem som lider af problemer med snorken. Derfor er det da også noget som jeg vil foreslå dig at tage et nærmere kig på.

Du kan læse mere på Snorkeskinne.net f.eks. Her har du også mulighed for at komme igang med at bestille en billig model, som er et godt sted at starte. Du kan senere hen få lavet en unik version til dig, hvis det viser sig at det hjælper med en snorkeskinne.

Hvorfor er søvn så vigtigt for os mennesker?

Et eller andet sted er det vel ganske logisk at vi mennesker har brug for en god søvn. Det er her vi kommer af med affaldsstoffer i hjernen og musklerne. Det vil sige, at det påvirker hvor godt vores hjerne virker til dagligt. Hvis du ikke har fået en god søvn, så vil du alt andet lige ikke kunne de samme kloge ting dagen efter, og du vil have problemer med at huske. Det er jo vigtigt, og noget af det som adskiller os mennesker fra andre dyr. Derfor er det også vigtigt at vi holder den ved lige. Det gør man altså blandt andet med en god nattesøvn.

Men det er også vigtigt at musklerne fungere. Hvis du ikke skal ende med at blive tyk og fed, så kræver det at vi bevæger os. Det har vi mere lyst til, hvis det ikke føles alt for hårdt. Det føles meget hårdere, hvis du ikke har fået den rette søvn om natten. Hvis du dyrker sport på et højere plan, så bliver det mindst lige så vigtigt. Kroppen bruger nemlig natten til at restituere i, så du kan give den gas igen dagen efter.

Læs f.eks. mere på Videnskab.dk, hvor denne hjerneforsker fortæller hvorfor det er så vigtigt med en god søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *